Harta site-ului
Ajutor
Aspecte practice în cheia formulei estetice
Aspecte practice în cheia formulei estetice

La data de 28 ianuarie 2020, în incinta L.T. "Ştefan cel Mare" Molovata am participat în cadrul unui seminar teoretico - practic raional. Seminarul a fost planificat pentru profesoarele de literatura universală din raion. Tema seminarului: "Demonstrarea experienței lectorale din perspectiva formulei estetice".
Seminarul s- a axat pe activităţi practice şi teoretice. Profesoara Gavrilaş Mariana a prezentat o oră publică în clasa a XI- a cu tema: "Străinul" de A. Camus. Interpretarea textului din perspectiva curentului literar.
Eu, în calitate de responsabilă în cadrul DÎG de disciplina şcolară Literatura universală, am organizat cu profesoarele prezente la seminar două ateliere. Un atelier cu genericul "Caracterizarea personajului literar din perspectiva mărcilor stilistice" şi "Aspecte de formulare a itemilor pentru un test sumativ".
Direcţia Învăţământ General Dubăsari aduce mulţumiri administraţiei liceului pentru contribuţia adusă în buna organizare şi desfăşurare a seminarului raional.
Violeta Nakai - Tolstenco, Şef Secţie politici educaţionale şi management economic,
Direcţia Învăţământ General
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Aspecte practice în cheia formulei estetice - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta